Facebook Instagram Twitter RSS Feed PodBean Back to top on side

RASTISLAVA STOLIČNÁ-MIKOLAJOVÁ (Ed.), KATARÍNA NOVÁKOVÁ: Kulinárna kultúra regiónov Slovenska: [The Culinary Culture of Slovak Regions]

In: Slovenský národopis / Slovak Ethnology, vol. 61, no. 5
Magdaléna Paríková
Detaily:
Rok, strany: 2013, 600 - 603
Jazyk: eng
Typ článku: Book Reviews - Review Essays
Ako citovať:
ISO 690:
Paríková, M. 2013. RASTISLAVA STOLIČNÁ-MIKOLAJOVÁ (Ed.), KATARÍNA NOVÁKOVÁ: Kulinárna kultúra regiónov Slovenska: [The Culinary Culture of Slovak Regions]. In Slovenský národopis / Slovak Ethnology, vol. 61, no.5, pp. 600-603. 1339-9357.

APA:
Paríková, M. (2013). RASTISLAVA STOLIČNÁ-MIKOLAJOVÁ (Ed.), KATARÍNA NOVÁKOVÁ: Kulinárna kultúra regiónov Slovenska: [The Culinary Culture of Slovak Regions]. Slovenský národopis / Slovak Ethnology, 61(5), 600-603. 1339-9357.