Vianočný špeciál vedeckej kaviarne
Centrum vedecko-technických informácií SR pozýva do decembrového vianočného špeciálu vedeckej kaviarne, v ktorej sa bude diskutovať o jednej z najlákavejších lahôdok na svete – o čokoláde. Nepochybne patrí medzi základné ingrediencie väčšiny maškŕt aj na vianočnom stole. Vo vianočnej kaviarni sa však na ňu budú pozerať inak - z pohľadu chémie.
Vo štvrtok 14.12.2017 o 17.00 hod. bude hosťom uznávaný chemik a zanietený popularizátor chémie a vedy doc. Ing. Peter Szolcsányi, PhD., z Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave.
Podujatie sa koná v Centre vedecko-technických informácií SR, Lamačská cesta 8/A, konferenčná miestnosť na 2. poschodí.
Viac informácií sa dozviete na:
http://ncpvat.cvtisr.sk/sk/veda-v-centre.html?page_id=510
https://www.facebook.com/events/1896382810677241/?active_tab=about
Vstup na podujatie je voľný.