Podujatia

Vianočný špeciál vedeckej kaviarne

Vložil(a): M. Hucáková, 11.12.2017, videné 422-krát

Centrum vedecko-technických informácií SR pozýva do decembrového vianočného špeciálu vedeckej kaviarne, v ktorej sa bude diskutovať o jednej z najlákavejších lahôdok na svete – o čokoláde. Nepochybne patrí medzi základné ingrediencie väčšiny maškŕt aj na vianočnom stole. Vo vianočnej kaviarni sa však na ňu budú pozerať inak - z pohľadu chémie.

Vo štvrtok 14.12.2017 o 17.00 hod. bude hosťom uznávaný chemik a zanietený popularizátor chémie a vedy doc. Ing. Peter Szolcsányi, PhD., z Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave.

Podujatie sa koná v Centre vedecko-technických informácií SR, Lamačská cesta 8/A, konferenčná miestnosť na 2. poschodí.

Viac informácií sa dozviete na:

http://ncpvat.cvtisr.sk/sk/veda-v-centre.html?page_id=510

https://www.facebook.com/events/1896382810677241/?active_tab=about


Vstup na podujatie je voľný.

Príloha

pozvánka