Facebook Instagram Twitter RSS Feed Back to top

Podujatia

Veda v CENTRE: Strukoviny nielen na vianočnom stole

13. 12. 2016 | zhliadnuté 572-krát

Vianočný špeciál vedeckej kaviarne Veda v CENTRE, bude na tému strukoviny.

Diskutovať sa bude o výhodách strukovín pre naše zdravie a o tom, či končiaci Medzinárodný rok strukovín 2016 skutočne zvýšil povedomie o význame strukovín pre trvalo udržateľnú budúcnosť. A nielen z tohto dôvodu bude vianočný špeciál o strukovinách. V mnohých rodinách na Slovensku sa totiž na Štedrý deň okrem tradičnej kapustnice podáva aj šošovicová polievka.

Vo štvrtok 15.12.2016 o 17.00 hod. zavíta do Konferenčnej miestnosti CVTI SR na 2. poschodí odborníčka na strukoviny doc. Ing. Eva Candráková, PhD., z Katedry rastlinnej výroby Fakulty agrobiológie a potravinových zdrojov Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre.

Vstup na podujatie je voľný.

Viac informácií nájdete tu.