Facebook Instagram Twitter RSS Feed PodBean Back to top on side

Aktuality

Workshop PopVat I. – Popularizácia a komunikácia vo vede

7. 4. 2015 | videné 960-krát

Centrum vedecko-technických informácií SR organizuje odbornú konferenciu s názvom Workshop PopVat I. – Popularizácia a komunikácia vo vede, ktorej cieľom je získať nové užitočné informácie o tom, ako komunikovať vedu a jej výsledky v oblasti popularizácie vedy.Podujatie sa bude konať v dňoch 22.4 – 23.4.2015 (streda a štvrtok) v CVTI SR, Lamačská cesta 8/A v Bratislave, konferenčná miestnosť, 2. poschodie.

 

Prednášajúci Vám odporučia na základe svojich osobných skúseností tie najužitočnejšie, najefektívnejšie a najpoužívanejšie komunikačné kanály, ktoré sa využívajú v popularizácii vedy, s dôrazom najmä  na médiá, web a sociálne siete. Myšlienkou konferencie je informovať všetkých popularizátorov vedy a techniky, či už samotných vedcov, učiteľov, prednášajúcich alebo PR manažérov jednotlivých inštitúcií, o najefektívnejších spôsoboch popularizácie vedy smerom k mládeži, študentom a širokej verejnosti a zároveň im v diskusii poskytnúť priestor na prezentáciu svojich aktivít a myšlienok.

 

V prípade Vášho záujmu o účasť Vás prosíme o vyplnenie on-line formuláru: http://goo.gl/forms/2E4dVSxWVR

 

Viac informácií o podujatí nájdete na: http://ncpvat.cvtisr.sk/sk/popularizacne-aktivity/workshop-popvat-i..html?page_id=4707