Facebook Instagram Twitter RSS Feed PodBean Back to top on side

Aktuality

Pozvánka na Medzinárodnú konferenciu robotikov

28. 8. 2014 | videné 772-krát

V poradí už 23. ročník Medzinárodnej konferencie robotikov RAAD 2014 bude od 3. do 5. septembra tohto roku v Kongresovom centre SAV v Smoleniciach. Toto tradičné podujatie robotikov vytvára priestor pre diskusiu o najnovších trendoch v robotike medzi odborníkmi vo výskume, vzdelávaní a v praxi. Tento roku ho organizuje Ústav informatiky SAV v spolupráci s Fakultou elektrotechniky a informatiky STU a Slovenskou spoločnosťou pre kybernetiku a informatiku.

 

Tematicky konferencia zameraná na aktuálne problémy v rôznych oblastiach robotiky, vrátane priemyselných a servisných robotov, mobilných robotov, robotov pre medicínu, poľnohospodárstvo, mikro- a nano- robotov.

 

Na konferencii budú príspevky autorov zo 17 krajín celého sveta. Zúčastnia sa jej aj zástupcovia priemyslu a akademickej obce zo Slovenska. Jej súčasťou bude vo štvrtok 4. septembra od 15.30 do 17. hod. exhibícia robotických systémov, ktorú organizátori pripravili v spolupráci s Národným centrom robotiky pri Fakulte elektrotechniky a informatiky Slovenskej technickej univerzity.

Rokovacím jazykom konferencie bude angličtina.

 

Informácie o konferencii sa nachádzajú na stránke www.raad2014.org

 

Program nájdete tu

 

Kontaktná osoba: Ivana Budinská, Ústav informatiky SAV,  budinska@ savba.sk